Litt om mine bilder

 

 

Mine bilder handler primært om å gripe etter en slags meditativ prosess i prosessen med det å lage et bilde. Mantraaktig gjentakelse, hvor gjentakelsen i seg selv er meditasjonen som leder en inn til en mer fullstendig og dypere setting.

I korte eller lengre perioder blir bevisstheten og sinnet, en klar mekanisme som fungerer optimalt, uten tankekjør og annet stress som samfunnet lider av. For meg er dette små øyeblikk av klarhet 

Alle mine bilder lages kun i 1 eksemplar, og er således helt unikt. Det finnes ingen kopier etter et bilde er solgt.

Bildene kan variere med størrelser på opptil 60x60 100x 100 eller langt større. Alt gjøres for hånd og øyesyn, noe som etter min mening skaper mer levende og dynamiske bilder. De kan inneholde titusner til hundretusen små linjer, der ingen berører hverandre. Noen ser ut som vevde tepper eller ensfargede, til du ser det består av linjemønster, i noen tilfeller kun 1 enkel linje som skaper intrikate labyrintnettverk. 

Har også sort/hvitt bilder tilsalgs, av natur og/eller abstrakte ting

Bilder/Lerret er uten rammer, men det aller meste kan rammes inn hos profesjonelt verksted. Bilder som vises med ramme, er kun for å gi et ekspempel med ramme.

Jeg har bilder som vil gjøre seg utmerket i store rom, visningslokaler, på veggene i et firma, selskap eller i en enebolig/leilighet.

Ikke være redd for å ta kontakt:)